Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna Sittard ontkent ontslag trainer Sunday Oliseh

Geplaatst opdinsdag 30 januari 2018 - 11:44

Fortuna Sittard ontkent dat trainer Sunday Oliseh dinsdagochtend de laan is uitgestuurd.

Volgens Voetbal International moet de 43-jarige Nigeriaan vertrekken uit Sittard. Kevin Hofland en René Eijer zouden Oliseh opvolgen.

Ontkenning
Een woordvoerder van de club ontkent die verhalen tegenover L1. Ook Wil Meijers, adviseur van het bestuur van de club, ontkent het ontslag. Op de website van de club verscheen aan het begin van de middag ook een verklaring waarin het nieuws naar het rijk der fabelen wordt verwezen.

Zwaar onder druk
Oliseh doet het sportief goed met Fortuna, maar zijn positie kwam zwaar onder druk te staan na het verlies tegen FC Dordrecht. De trainer zei toen tegenover FOX Sports dat maar twaalf spelers in zijn selectie geschikt zijn voor de top van de Jupiler League. Daarop werd hij door de clubleiding op het matje geroepen.

Lees ook: Sunday Oliseh sneert: 'Twaalf spelers niet voldoende'

"We hebben op alle posities goede spelers nodig, echt overal. En ditmaal spelers die we ook kunnen gebruiken", zo zei Oliseh in het interview.

Per direct
Volgens Voetbal International was het al de bedoeling dat Kevin Hofland en René Eijer na dit seizoen in Sittard aan de slag zouden gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
Unieke overzichtstentoonstelling 50 Jaar Thielen wegens groot succes verlengd!

De tentoonstelling 50 Jaar Thielen - De ogen van de meester in het Limburgs Museum en de inleidende tentoonstelling 50 Jaar Thielen – Schetsen en tekeningen in Museum van Bommel van Dam zijn vanwege succes verlengd tot en met 10 juni. De belangstelling voor de grootse schilderwerken en de schetsen van Evert Thielen is overweldigend - inmiddels staat de teller al op 50.000 bezoekers. Dit is een verzesvoudiging van de bezoekersaantallen ten opzichte van vorig jaar.

Bekijk de tentoonstelling hier
Advertentie
IKEA feliciteert alle ouders met een nieuw wonder!

Is er bij jou in de familie in 2018 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan tussen 15 april en 5 mei een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

IKEA feliciteert in ieder geval alle trotse ouders met de geboorte van een nieuw wonder!

alles over de babyfoto-actie van 1Limburg
Nomineer iemand voor een Limburgs Lintje
Uitgelicht
Wie verdient een Limburgs Lintje?

Welke Limburger verdient zo’n lintje en waarom? Wie heeft er altijd een luisterend oor, wie past er vaak op de kinderen, wie zet koffie voor de hele vereniging?

Het zou ons behagen wanneer je hem of haar nomineert. Wie weet komen wij dan die dag een Limburgs Lintje brengen. Live op L1 Radio!

Nomineer iemand voor het Limburgs Lintje
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen