Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna Sittard ontkent ontslag trainer Sunday Oliseh

Geplaatst opdinsdag 30 januari 2018 - 11:44

Fortuna Sittard ontkent dat trainer Sunday Oliseh dinsdagochtend de laan is uitgestuurd.

Volgens Voetbal International moet de 43-jarige Nigeriaan vertrekken uit Sittard. Kevin Hofland en René Eijer zouden Oliseh opvolgen.

Ontkenning
Een woordvoerder van de club ontkent die verhalen tegenover L1. Ook Wil Meijers, adviseur van het bestuur van de club, ontkent het ontslag. Op de website van de club verscheen aan het begin van de middag ook een verklaring waarin het nieuws naar het rijk der fabelen wordt verwezen.

Zwaar onder druk
Oliseh doet het sportief goed met Fortuna, maar zijn positie kwam zwaar onder druk te staan na het verlies tegen FC Dordrecht. De trainer zei toen tegenover FOX Sports dat maar twaalf spelers in zijn selectie geschikt zijn voor de top van de Jupiler League. Daarop werd hij door de clubleiding op het matje geroepen.

Lees ook: Sunday Oliseh sneert: 'Twaalf spelers niet voldoende'

"We hebben op alle posities goede spelers nodig, echt overal. En ditmaal spelers die we ook kunnen gebruiken", zo zei Oliseh in het interview.

Per direct
Volgens Voetbal International was het al de bedoeling dat Kevin Hofland en René Eijer na dit seizoen in Sittard aan de slag zouden gaan.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Recordopbrengst L1 Samen voor de Voedselbank!

Limburg, wat een warmte! Bedankt allemaal! 346.971 producten voor L1 Samen voor de Voedselbank!

En je kunt nog steeds online een voedselpakket doneren. Dat kan t/m 31 december.

Doneer hier online
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Nieuw op L1 TV: Talent & Co

Het nieuwe tv-programma op L1 volgde een klein jaar vijf jonge Limburgse talenten op hun weg naar de verwezenlijking van hun artistieke droom. In de afsluitende aflevering van Talent & Co mogen kandidaten Fabiënne, Sino, Lotte, Pim en Tijn zich aan een volle zaal presenteren.

Iedere woensdag, zaterdag en zondag op L1 TV.

Bekijk hier de afleveringen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen