Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard met ruime cijfers langs BSV Limburgia

Geplaatst opdinsdag 8 september 2020 - 21:36

Fortuna Sittard heeft dinsdagavond het oefenduel van BSV Limburgia gewonnen. De Sittardse eredivisionist was met 8-0 te sterk voor de oude club van trainer Kevin Hofland.

Clint Essers opende in de 32ste minuut met een hard schot de score voor de Fortunezen. Een paar minuten later maakte Nassim El Ablak de 2-0. Daarmee bepaalde de middenvelder ook gelijk de ruststand.

Wissels
Lisandro Semedo besliste de wedstrijd vlak na rust definitief. In de 49ste minuut schoot de Portugees de 3-0 tegen de touwen. Bij deze stand besloot Hofland negen spelers in één keer te wisselen. Enkel doelpuntenmaker Essers en Joshua Wehking bleven staan. De nieuwelingen lieten zich direct gelden. Sebastian Polter tikte de 4-0 binnen op aangeven van Mats Seuntjens. Even later was Seuntjens de afmaker. Na een fraaie dribbel zette hij de 5-0 op het scorebord. Polter maakte vervolgens nog zijn tweede treffer van de avond: 6-0. Op aangeven van Emil Hansson was het wederom raak voor de Duitser. Dankzij zijn hattrick kwam de 7-0 op het scorebord. Met een eigen doelpunt van de Brunssumse amateurs werd de eindstand bepaald: 8-0.

Eredivisie
De oefenwedstrijd tegen de Brunssumse amateurs was de laatste wedstrijd voordat de Eredivisie van start gaat. Zaterdag neemt de ploeg van Kevin Hofland het op tegen FC Twente.

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen