Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard houdt zicht op tweede periodetitel

Geplaatst opmaandag 27 november 2017 - 21:53

Fortuna Sittard is nog altijd in de race voor de tweede periodetitel in de Jupiler League, na een overwinning bij Helmond Sport: 1-3.

In Helmond was vooral de Portugese vleugelflitser André Vidigal (19) op dreef; de Portugees scoorde in de eerste helft al twee doelpunten. Stefan Askovsi scoorde de derde treffer.

Periodetitel
Nadat Fortuna net naast de eerste periodetitel greep, is de jacht ingezet op een nieuw ticket voor de play-offs. De Sittardenaren maken door de overwinning in Helmond nog een goede kans. Na vier wedstrijden in de tweede periode staat de ploeg van Sunday Oliseh op negen punten, één minder dan periodeleider Almere City.

Foto: Niels van Renen
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen