Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard heeft Juve-aanvaller op het oog

Geplaatst opvrijdag 31 januari 2020 - 9:22

Fortuna Sittard lijkt de ploeg te versterken met de Deense aanvaller Nikolai Baden Frederiksen.

Dat melden Italiaanse media.

Juventus
De 19-jarige Deen speelt bij Juventus U23. Hij is nog nooit in actie gekomen voor de hoofdmacht van de Italiaanse topclub. Volgens de Italiaanse pers zouden de Sittardenaren de jonge linkspoot willen huren. Fortuna heeft de komst van de Deen nog niet bevestigd.

Lees ook: Fortuna Sittard huurt 18-jarig talent uit Venezuela

Deadline day
Vrijdag is de laatste dag dat ploegen toe kunnen slaan op de transfermarkt. Donderdag heeft Fortuna de gelederen versterkt met de 18-jarige Carlos Faya. De Venezolaan trainde al sinds de zomer mee met de ploeg van Sjors Ultee.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen