Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard en VVV-Venlo promoten derby met filmpje

Geplaatst opmaandag 21 oktober 2019 - 20:49

Komende zaterdag spelen VVV-Venlo en Fortuna Sittard tegen elkaar. Beide clubs hebben de punten hard nodig en vragen met een (Engelstalig) promotiefilmpje aandacht voor de wedstrijd.

In de video wordt het duel omgedoopt tot de ‘Strijd om Limburg’.

Limburgse voetballers
In het ondertitelde filmpje worden Venlo, Sittard en beide eredivisieclubs belicht en zijn zes rasechte Limburgse voetballers te zien. Bo Breukers, Jorrit Smeets en Clint Essers vertegenwoordigen Fortuna Sittard en Simon Janssen, Delano van Crooij en Roel Janssen komen namens de Venlose eredivisionist in beeld.

Subtiel
In de 'Strijd om Limburg’ wordt verder aandacht besteed aan de Limburgse cultuur en taal, maar is van onderlinge hevige rivaliteit tussen de twee clubs geen sprake. Wel wordt er op subtiele wijze verwezen naar de op het tweede niveau acterende provinciegenoten Roda JC Kerkrade en MVV Maastricht.

Geen beste seizoensstart
De Limburgse eredivisieclubs hebben geen al te beste seizoensstart achter de rug. Na tien wedstrijden staat VVV met 9 punten op plek 15, terwijl Fortuna met 6 punten op de voorlaatste plaats bivakkeert. De Limburgse derby in de eredivisie begint zaterdag om 19:45 uur in het Fortuna Sittard Stadion en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen