Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard boert goed ondanks coronacrisis

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 15:02

Na een aantal lucratieve deals heeft Fortuna Sittard nu ook een nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2020-2021 weten te strikken. De Hurkmans Groep zal gedurende het voetbalseizoen op het shirt van de Sittardse eredivisieclub prijken.

Sinds 2018 is de Brabantse onderneming aan de Sittardse voetbalclub verbonden. Destijds had het bedrijf een skybox in het stadion. Het afgelopen seizoen was Hurkmans samen met nog drie andere bedrijven shirtsponsor. Fortuna Sittard hanteerde een roulatiemodel voor de naamgeving op de wedstrijdshirts.

Goede financiële periode
Ondanks de coronatijd heeft de Sittardse eredivisieploeg de laatste tijd niet te klagen over financiële meevallers. Na de transfers van Mark Diemers naar Feyenoord en Amadou Ciss naar het Franse Amiens kon er al een dikke twee miljoen op de bankrekening worden bijgeschreven.

Echte grasmat
Na goedkeuring van de grasmat heeft de club nog te horen gekregen dat ze aanspraak kunnen maken op ruim drie ton. Dit bedrag komt uit de solidariteitspot en is een stimulans voor clubs om de competitieduels op echt gras af te werken.

Investeren in spelers
Een gedeelte van deze financiële meevallers is geïnvesteerd in de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Yanick van Osch, Roel Janssen, Emil Hansson en Joshua Wehking zijn de aanwinsten tot nu toe.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen