Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard boert goed ondanks coronacrisis

Geplaatst opvrijdag 10 juli 2020 - 15:02

Na een aantal lucratieve deals heeft Fortuna Sittard nu ook een nieuwe hoofdsponsor voor het seizoen 2020-2021 weten te strikken. De Hurkmans Groep zal gedurende het voetbalseizoen op het shirt van de Sittardse eredivisieclub prijken.

Sinds 2018 is de Brabantse onderneming aan de Sittardse voetbalclub verbonden. Destijds had het bedrijf een skybox in het stadion. Het afgelopen seizoen was Hurkmans samen met nog drie andere bedrijven shirtsponsor. Fortuna Sittard hanteerde een roulatiemodel voor de naamgeving op de wedstrijdshirts.

Goede financiële periode
Ondanks de coronatijd heeft de Sittardse eredivisieploeg de laatste tijd niet te klagen over financiële meevallers. Na de transfers van Mark Diemers naar Feyenoord en Amadou Ciss naar het Franse Amiens kon er al een dikke twee miljoen op de bankrekening worden bijgeschreven.

Echte grasmat
Na goedkeuring van de grasmat heeft de club nog te horen gekregen dat ze aanspraak kunnen maken op ruim drie ton. Dit bedrag komt uit de solidariteitspot en is een stimulans voor clubs om de competitieduels op echt gras af te werken.

Investeren in spelers
Een gedeelte van deze financiële meevallers is geïnvesteerd in de spelersgroep voor het nieuwe seizoen. Yanick van Osch, Roel Janssen, Emil Hansson en Joshua Wehking zijn de aanwinsten tot nu toe.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen