Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard accepteert met tegenzin schikkingsvoorstel

Geplaatst opvrijdag 26 mei 2017 - 15:47

Met tegenzin heeft Fortuna Sittard vrijdag het schikkingsvoorstel van een voorwaardelijk boete van 2500 euro geaccepteerd.

De KNVB legde de club vorige week dinsdag het voorstel voor vanwege een spandoek tijdens de uitwedstrijd bij FC Eindhoven waarop Fortuna-supporters de KNVB vergeleken met maffia.

Oneens
Hoewel de Sittardse club het voorstel accepteert, is zij het niet eens met de boete. Onder meer op basis van vrijheid van meningsuiting, maar ook benadrukt de club dat het spandoek niet hing in het eigen stadion. Het zijn immers niet de Sittardse stewards die de toeschouwers binnen lieten, maar die van FC Eindhoven.

Rusten
Hoewel Fortuna het niet eens is met de straf, laat de club de zaak verder rusten. Fortuna concentreert zich volgens de verklaring liever volledig op de positieve ontwikkelingen die binnen de club momenteel gaande zijn.

Lees ook: Spandoek Fortuna-fans schiet KNVB in verkeerde keelgat

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Beroepszaak Roda en MVV op 'onzalig' tijdstip
Fortuna wil tegen Eindhoven negatieve reeks doorbreken
Fortuna Sittard geeft winst tegen FC Eindhoven uit handen
Wessel Dammers tijdens de wedstrijd FC Eindhoven - Fortuna Sittard op 9 maart 2018
Fortuna Sittard wint weer eens op vreemde bodem
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen