Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard aast op stunt tegen PSV

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 20:40

Fortuna Sittard wil in de uitwedstrijd tegen PSV voor een verrassing zorgen. Voor PSV-trainer Mark van Bommel kan een nieuwe nederlaag gevolgen hebben voor zijn aanblijven.

Fortuna-trainer Sjors Ultee geeft aan dat alle punten die je pakt in een uitwedstrijd bij PSV bonuspunten zijn. Door de crisis bij PSV heeft zijn ploeg in deze wedstrijd meer kans op een goed resultaat dan normaal.

Eigen publiek
De Sittardse oefenmeester heeft zijn ploeg erop voorbereid dat PSV vanaf het begin de wedstrijd wil beslissen. De Eindhovense ploeg heeft voor eigen publiek wel iets goed te maken na de slechte resultaten van de laatste weken.

Video: L1

Crisis
Van de laatste negen duels (competitie en Europa League) won PSV er slechts één, thuis tegen SC Heerenveen. Na de Europese uitschakeling door Sporting Portugal volgde een teleurstellend gelijkspel bij FC Emmen.

Thuis sterk
Fortuna Sittard is thuis in vorm. De ploeg van Sjors Ultee heeft aan de laatste vier thuiswedstrijden tien punten overgehouden. Dat komt mede dankzij de overwinning die de Limburgers in eigen huis behaalden op FC Groningen. Daar liet de Fin Rasmus Karjalainen de Sittardse fans juichen.

Sportieve crisis
Mark van Bommel weet dat er maar één manier is om uit de sportieve crisis te komen en dat is winnen. Een overwinning op zijn voormalige club Fortuna Sittard maakt zijn positie als trainer ook een stuk gemakkelijker. Voorlopig blijft de trainer het vertrouwen van de Eindhovense clubleiding houden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen