Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna Sittard aast op stunt tegen PSV

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 20:40

Fortuna Sittard wil in de uitwedstrijd tegen PSV voor een verrassing zorgen. Voor PSV-trainer Mark van Bommel kan een nieuwe nederlaag gevolgen hebben voor zijn aanblijven.

Fortuna-trainer Sjors Ultee geeft aan dat alle punten die je pakt in een uitwedstrijd bij PSV bonuspunten zijn. Door de crisis bij PSV heeft zijn ploeg in deze wedstrijd meer kans op een goed resultaat dan normaal.

Eigen publiek
De Sittardse oefenmeester heeft zijn ploeg erop voorbereid dat PSV vanaf het begin de wedstrijd wil beslissen. De Eindhovense ploeg heeft voor eigen publiek wel iets goed te maken na de slechte resultaten van de laatste weken.

Video: L1

Crisis
Van de laatste negen duels (competitie en Europa League) won PSV er slechts één, thuis tegen SC Heerenveen. Na de Europese uitschakeling door Sporting Portugal volgde een teleurstellend gelijkspel bij FC Emmen.

Thuis sterk
Fortuna Sittard is thuis in vorm. De ploeg van Sjors Ultee heeft aan de laatste vier thuiswedstrijden tien punten overgehouden. Dat komt mede dankzij de overwinning die de Limburgers in eigen huis behaalden op FC Groningen. Daar liet de Fin Rasmus Karjalainen de Sittardse fans juichen.

Sportieve crisis
Mark van Bommel weet dat er maar één manier is om uit de sportieve crisis te komen en dat is winnen. Een overwinning op zijn voormalige club Fortuna Sittard maakt zijn positie als trainer ook een stuk gemakkelijker. Voorlopig blijft de trainer het vertrouwen van de Eindhovense clubleiding houden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen