Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna scoort voldoende en is ingedeeld in categorie 2

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 13:55

Fortuna is door de licentiecommissie van de KNVB alsnog ingedeeld in de financiële categorie 2.

Dat betekent dat de Sittardse promovendus de zaakjes financieel op orde heeft en dus een voldoende scoort.

Vertraging
De indeling van Fortuna heeft enige vertraging opgelopen. Eind vorige maand kon de licentiecommissie de Sittardenaren niet indelen omdat ze moesten wachten totdat de bond over een 'een specifiek en technisch aspect' meer duidelijkheid had. Het is nog steeds niet duidelijk waar het destijds over het ging.

Geen twijfel
Volgens Fortuna werd die duidelijkheid snel geboden. "Wij hebben nimmer getwijfeld aan indeling in categorie 2", zegt interim-directeur Johnny Creemers op de clubsite. "Zowel sportief als financieel liggen we op koers om van Fortuna Sittard een stabiele Eredivisionist te maken. We zullen echter komend seizoen wederom hard moeten werken om op koers te blijven."

Categorie 3
VVV-Venlo heeft de zaken in financieel opzicht nog net iets beter in orde.
De club maakte onlangs in het beoordelingssysteem van de licentiecommissie van de KNVB promotie van categorie 2 naar categorie 3. Dat is de groep van gezondste clubs in het betaalde voetbal. Ook Heracles Almelo en NAC Breda hebben de zaakjes op orde.

Lees ook: VVV-Venlo is financieel gezond: promotie naar categorie 3

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen