Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna niet blij met verdeling TV-gelden

Geplaatst opdonderdag 20 november 2014 - 22:03

De Jupiler League houdt vast aan verdeling van televisiegelden op basis van prestaties.

De clubs konden daarover donderdag hun stem uitbrengen bij een bijeenkomst van de Coöperatie Eerste Divisie.

Betaling naar prestatie
Een meerderheid van de clubs was vóór een systeem waarbij, net als in de huidige constructie, wordt verdeeld op basis van prestaties. Wie goed heeft gepresteerd in voorgaande seizoenen, krijgt een groter gedeelte van de pot. De nieuwe verdeling geldt vanaf het volgend seizoen.

Fortuna Sittard
Directeur Martin Masset van Fortuna Sittard had liever gezien dat de clubs solidair zijn aan elkaar. Volgens hem zouden de gelden meer evenredig verdeeld moeten worden, om de verschillen tussen de clubs kleiner te maken.

VVV-Venlo tevreden
V
VV gaat er door de nieuwe verdeling op vooruit. Volgens directeur Marco Bogers profiteert de club van het feit dat het in de afgelopen seizoenen ook uitkwam in de Eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Schorsing en boete voor VVV'er Sevinc na kritiek op Steijn
VVV en De Graafschap willen niet voetballen met carnaval
Verstappen niet meer welkom bij VVV
VVV-keeper Verstappen definitief naar De Graafschap
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen