Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna na nederlaag voorlaatste

Geplaatst opmaandag 29 september 2014 - 22:02

Fortuna Sittard is na de 3-0 nederlaag tegen Jong FC Twente afgezakt naar de voorlaatste plaats op de ranglijst in de eerste divisie.

De 3-0 nederlaag maandagavond bij FC Twente betekende alweer de derde nederlaag op rij. Vooral de aanvallende machteloosheid is schrijnend. Fortuna wist in anderhalf uur tijd geen één serieuze kans te creëren.

Geen enkele kans
Voetballen voor een leeg stadion is niet inspirerend en zo acteerden Fortuna en de thuisploeg ook lange tijd. De pakweg dertig meegereisde Fortuna-fans maakten er het beste van. Vanuit de nok van de Grolsch Veste zorgden ze voor nog een beetje leven in de brouwerij. Het had, zeker in de eerste helft, allemaal weinig effect op de Sittardse ploeg. Die creëerde na 36 minuten spelen pas de eerste kans, voor zover het schot van Jeffrey Vlug dat over dwarrelde als zodanig bestempeld kan worden. Op dat moment leidde Jong FC Twente al met 1-0 door een treffer van Shadrach Eghan.

Ruime nederlaag
In de tweede helft pakte Fortuna de zaken weliswaar energieker aan, maar tot meer kansen leidde het niet. Spits Donny de Groot en in het laatste half uur invaller Seku Conneh moeten zich op een onbewoond eiland hebben gewaand in de punt van de aanval, zo weinig aanvoer was er vanaf de flanken of vanuit het middenveld. Met zoveel aanvallende onmacht betekende de 2-0 een kwartier voor tijd ook onmiddellijk de doodsteek voor Fortuna. De 3-0 in de slotminuut was louter goed voor de statistieken.

L1
Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Gerelateerde berichten

Pappot ontbreekt bij Fortuna Sittard
Vijfde thuisnederlaag Fortuna Sittard: 0-1
FC Den Bosch-Fortuna Sittard
Fortuna met 1-0 onderuit bij FC Den Bosch
'Fortuna bevalt uitstekend, ondanks slechte resultaten'
Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen