Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna, MVV en VVV roemen promotie Roda JC

Geplaatst opmaandag 1 juni 2015 - 14:00

De voorzitters van MVV, Fortuna en VVV noemen de promotie van Roda een ongelofelijke stunt en een knappe prestatie in een zeer moeilijke periode.

Ze zijn er allemaal van overtuigd dat een Limburgse club in de eredivisie goed is voor het voetbal in de provincie. Al hoopt Fortuna-voorzitter Masset dat er snel meer clubs zullen volgen.

Derby minder
Enig minpuntje wat de voorzitters betreft is het wegvallen van een derby. Dat betekent minder inkomsten want een wedstrijd tegen Roda zorgde afgelopen seizoen voor goed gevulde stadions. VVV-voorzitter hai Berden hoopt dat Roda zich volgend seizoen handhaaft op het hoogste niveau.

MVV-voorzitter Paul Rinkens gunt het Roda van harte maar is ook wel jaloers. Hij had liever gezien dat MVV was gepromoveerd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oververhitte derby eindigt zonder doelpunten
KNVB: Fortuna, VVV en Roda nog steeds in gevarenzone
Prijs seizoenskaarten Roda JC vrijwel gelijk na promotie
Financiƫle situatie Roda en VVV blijft zorgelijk
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen