Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna mist drie krachten voor wedstrijd tegen VVV

Geplaatst opdonderdag 14 april 2016 - 17:00

Het seizoen mag er dan opzitten voor Fortuna Sittard, er staan wel nog drie wedstrijden op de rol. Te beginnen vrijdagavond in De Koel tegen VVV (20.00 uur).

De Sittardaren zijn gehavend uit de derby tegen MVV gekomen. Roel Janssen, Jordie Briels en Nayib Lagouireh ontbreken volgens trainer Ben van Dael in Venlo.

Probleem
"Dan krijgen weer andere jongens de kans hè, zo simpel is het." Van Dael wil koste wat het kost het voetbaljaar goed afsluiten. "Dat eis ik van iedereen. Iemand die het laat lopen krijgt met mij een probleem. Er zijn er genoeg die nog een nieuw contract willen verdienen. Bij Fortuna of wellicht ergens anders."

Moeilijke pot
Voor Van Dael is het treffen met VVV bovendien een bijzondere wedstrijd. "Ik wil nog steeds elke wedstrijd winnen. Een aantal spelers bij ons hebben een verleden bij VVV, dus voor hen is het belangrijk iets te laten zien. Natuurlijk heb ik er zelf ook iets langer dan vijftien jaar gezeten. Het zal een moeilijk pot worden, maar gaan gewoon voor een goed resultaat."

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna Sittard zoekt naar spits
Van Dael wil aanblijven bij Fortuna-Sittard
Gün belooft Fortuna versterkingen
Ben van Dael ontslagen bij Fortuna Sittard
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen