Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna met nieuwe doelman naar Achilles

Geplaatst opdonderdag 12 januari 2017 - 22:13

De deal met spits Sjoerd Ars is nog niet helemaal rond, en de nieuwe middenvelder van Fortuna, Emrah Bassan, heeft nog geen werkvergunning.

Zodoende zal alleen de nieuwe doelman Migual Santos, die overkwam van het Engelse Port Vale, de selectie van Fortuna vrijdagavond versterken in de eerste wedstrijd na de winterstop.

Goede start
Fortuna treft in Groesbeek de nummer laatst Achilles ‘29. Aan de nieuwe trainer Sunday Oliseh de eer om daar meteen een goede start te maken met zijn team, en de bittere smaak van de beroerde eerste seizoenshelft zo snel mogelijk weg te poetsen.

Hesjes
Afgaande op de hesjes tijdens de laatste training keren Chris Braun en Marco Ospitalieri als respectievelijk rechts- en linksback terug in het basiselftal. Junior Torunarigha, Kamen Hadzhiev, Okan Kurt en Leon ter Wielen lijken het kind van de rekening te worden.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Oliseh officieel gepresenteerd als nieuwe Fortuna-trainer
Sunday Oliseh nam zelf contact op met Fortuna
Fortuna mist Bassan bij hervatting competitie
Fortuna wil weg uit staart van Jupiler League
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen