Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna met grote spelergroep naar Belek

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 21:28

Na de korte winterstop begon voor Fortuna Sittard zaterdag de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Zondag gaan de geel-groenen al in Turkije aan de slag.

De club slaat dan de tenten op in Belek. Dat trainingskamp moet de basis worden voor een succesvol vervolg van het seizoen.

Brede selectie
Trainer Sjors Ultee beschikt over een brede selectie, waar gedurende de winterstop van de ingezette spelers alleen linksback Mica Pinto definitief is weggevallen. Zijn transfer naar Sparta kwam niet als een verrassing en biedt bovendien mogelijkheden voor een tussentijdse versterking.

Toevoeging
Maar volgens Ultee worden daarmee geen overhaaste beslissingen genomen: "Een aankoop, zeker in de winterstop, moet direct iets toevoegen,"aldus de oefenmeester.

Video: L1

Ars
Technisch manager Sjoerd Ars liet vrijdag nog aan L1 weten dat Fortuna het liefst een linksback, een rechtsback en een buitenspeler aan de selectie toevoegt. De prioriteit ligt echter bij een linkervleugelverdediger. Daarnaast gaf Ars aan dat de verhuurde Lisandro Semedo bij een bod naar de smaak van Fortuna deze winterstop nog definitief vertrekt.

Lees ook: Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

Programma
In Turkije speelt Fortuna Sittard één oefenwedstrijd: donderdag, tegen het Turkse Basaksehir FK. De competitie wordt hervat op 18 januari met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen