Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna met grote spelergroep naar Belek

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 21:28

Na de korte winterstop begon voor Fortuna Sittard zaterdag de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Zondag gaan de geel-groenen al in Turkije aan de slag.

De club slaat dan de tenten op in Belek. Dat trainingskamp moet de basis worden voor een succesvol vervolg van het seizoen.

Brede selectie
Trainer Sjors Ultee beschikt over een brede selectie, waar gedurende de winterstop van de ingezette spelers alleen linksback Mica Pinto definitief is weggevallen. Zijn transfer naar Sparta kwam niet als een verrassing en biedt bovendien mogelijkheden voor een tussentijdse versterking.

Toevoeging
Maar volgens Ultee worden daarmee geen overhaaste beslissingen genomen: "Een aankoop, zeker in de winterstop, moet direct iets toevoegen,"aldus de oefenmeester.

Video: L1

Ars
Technisch manager Sjoerd Ars liet vrijdag nog aan L1 weten dat Fortuna het liefst een linksback, een rechtsback en een buitenspeler aan de selectie toevoegt. De prioriteit ligt echter bij een linkervleugelverdediger. Daarnaast gaf Ars aan dat de verhuurde Lisandro Semedo bij een bod naar de smaak van Fortuna deze winterstop nog definitief vertrekt.

Lees ook: Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

Programma
In Turkije speelt Fortuna Sittard één oefenwedstrijd: donderdag, tegen het Turkse Basaksehir FK. De competitie wordt hervat op 18 januari met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen