Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna met grote spelergroep naar Belek

Geplaatst opzaterdag 4 januari 2020 - 21:28

Na de korte winterstop begon voor Fortuna Sittard zaterdag de voorbereiding op de tweede competitiehelft. Zondag gaan de geel-groenen al in Turkije aan de slag.

De club slaat dan de tenten op in Belek. Dat trainingskamp moet de basis worden voor een succesvol vervolg van het seizoen.

Brede selectie
Trainer Sjors Ultee beschikt over een brede selectie, waar gedurende de winterstop van de ingezette spelers alleen linksback Mica Pinto definitief is weggevallen. Zijn transfer naar Sparta kwam niet als een verrassing en biedt bovendien mogelijkheden voor een tussentijdse versterking.

Toevoeging
Maar volgens Ultee worden daarmee geen overhaaste beslissingen genomen: "Een aankoop, zeker in de winterstop, moet direct iets toevoegen,"aldus de oefenmeester.

Video: L1

Ars
Technisch manager Sjoerd Ars liet vrijdag nog aan L1 weten dat Fortuna het liefst een linksback, een rechtsback en een buitenspeler aan de selectie toevoegt. De prioriteit ligt echter bij een linkervleugelverdediger. Daarnaast gaf Ars aan dat de verhuurde Lisandro Semedo bij een bod naar de smaak van Fortuna deze winterstop nog definitief vertrekt.

Lees ook: Fortuna wacht op 'echt goed' bod op Semedo

Programma
In Turkije speelt Fortuna Sittard één oefenwedstrijd: donderdag, tegen het Turkse Basaksehir FK. De competitie wordt hervat op 18 januari met een thuiswedstrijd tegen Vitesse.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen