Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna loot Feyenoord in Beker

Geplaatst opzaterdag 21 december 2019 - 23:26

Fortuna heeft Feyenoord geloot in de achtste finales van het bekertoernooi.

Het duel wordt in Sittard gespeeld, waar de Rotterdammers in oktober voor de eredivisie met 4-2 verloren.

Revanche
"Tijd voor revanche", schreef Feyenoord direct na de loting op Twitter. De loting vond plaats tijdens de wedstrijd die Fortuna in Tilburg speelde tegen Willem II (0-0)

Ongeslagen
Fortuna versloeg afgelopen dinsdag PEC Zwolle in Sittard met 3-0. Fortuna is al negen wedstrijden (incl. Bekerduels) ongeslagen in eigen stadion. De wedstrijd zal op 21, 22 of 23 januari gespeeld worden.

Kwart en half
Omdat de komende twee bekerrondes kort na elkaar op het programma staan, werd ook meteen geloot voor de kwartfinales én de halve finales. De winnaar van Fortuna Sittard - Feyenoord treft de winnaar van Heerenveen - Willem II. Mocht Fortuna verder bekeren, dan speelt de Sittardse club een uitwedstrijd.

AZ, PSV en Feyenoord zitten in dezelfde kant van het speelschema. Ze komen Ajax mogelijk pas in de finale tegen. De eindstrijd van het bekertoernooi is op zondag 19 april in De Kuip.

Ben Verbong Dag, 50 jaar regisseur. Zondag negen films en een portret op L1 TV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen