Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna legt sluitpost Van Osch voor twee seizoenen vast

Geplaatst opdinsdag 19 mei 2020 - 17:35

Fortuna Sittard heeft de gelederen versterkt met Yannick van Osch.

De doelman heeft een contract voor twee seizoenen getekend, met een optie voor een derde seizoen.

Ambities
De Sittardenaren waren al een tijdje in gesprek met de 23-jarige keeper, maar nu is alles in kannen en kruiken. "Ik ben enorm blij met deze nieuwe uitdaging", zegt Van Osch op de clubsite. "Fortuna Sittard is een mooie club. Ik kan niet wachten om hier in Sittard op het veld te staan en de club te helpen met het realiseren van hun sportieve ambities."

Lees ook: Van Osch nieuwe back-up in doel Fortuna Sittard

Ervaring
Technisch manager Sjors Ultee is ook content met de aanwinst. "We halen met Yanick een talentvolle doelman in huis", zegt Ultee. "Hij heeft ervaring opgedaan bij een uitstekende jeugdopleiding en bij diverse nationale jeugdelftallen."

Jeugdelftallen
De keeper zat sinds 2005 in de jeugdopleiding van PSV en speelde in het afgelopen seizoen drie keer voor Jong PSV in de Keuken Kampioen Divisie. Een debuut in de hoofdmacht bleef uit. De geboren Bosschenaar doorliep daarnaast alle vertegenwoordigende nationale jeugdelftallen.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen