Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-kopstukken vechten onderling conflict uit

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2016 - 23:37

Terwijl Fortuna Sittard aan de rand van de financiële afgrond staat, dreigt het conflict tussen twee kopstukken te escaleren.

Volgens het doorgaans goed ingevoerde zakenblad Quote heeft de invloedrijke sponsor René ter Borgh beslag laten leggen op een appartement van Jo Abelshausen, commissaris van Fortuna.

Lening
Het zou gaan om een bedrag van 650.000 euro. Het is een pand in Breda, uitgerekend de stad waar Fortuna vrijdag kansloos verloor van NAC. Quote claimt dat het conflict draait om een lening die Ter Borgh heeft verstrekt op verzoek van Abelshausen.

Vertraging
De ruzie tussen beide Fortuna-topmannen vertraagt de reddingsoperatie van de club. De noodlijdende eerstedivisionist zoekt koortsachtig naar investeerders om een zwart scenario af te wenden.

Lees ook: Ontketend NAC spaart Fortuna niet

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Geldschieters Fortuna begraven strijdbijl
Turkse geldschieter haakt af, Fortuna weer in de penarie
Fortuna overweegt stappen tegen 'directeur' Cammel
Zakenman eist tonnen terug van Fortuna Sittard
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen