Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-kopstukken: overname van club fabeltje

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2020 - 16:28

Isitan Gün verwijst de geruchten dat hij Fortuna Sittard verkocht zou hebben aan de Turkse mediamagnaat Acun Ilicali naar het rijk der fabelen.

Vrijdagmiddag circuleerde in Turkse media dat Gün de Sittardse eredivisionist van de hand zou hebben gedaan. "Daar is niets van waar. Ik ben verrast", reageert Gün tegenover L1.

Grappig
Hoe het 'nieuws' de wereld in is geholpen, weet de clubvoorzitter niet. "Het afgelopen uur is in één van de grappigste in mijn leven. Het is echt een stom gerucht", aldus Gün. Volgens verschillende media zou Ilicali, voormalig sportverslaggever maar tegenwoordig een godsvermogen verdienend als internationaal televisieproducent, de club van zijn Turkse landgenoot hebben overgenomen.

Niet aan de orde
Ook algemeen directeur Ivo Pfennings weet, desgevraagd, nergens van. "Ik ben ook al veelvuldig gebeld. Maar ik heb van Isitan niets hierover gehoord. Het is niet aan de orde. Ik ga ervan uit dat als Isitan de club verkoopt, dat 'ie mij dat dan laat weten."

Aanbiedingen geweigerd
Gün geeft aan dat hij ook niet van plan is de club te verkopen. "Ik heb de afgelopen jaren al veel aanbiedingen geweigerd. Mijn toekomst is ook bij Fortuna", aldus de geschoolde econoom.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen