Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-kopstukken: overname van club fabeltje

Geplaatst opvrijdag 8 mei 2020 - 16:28

Isitan Gün verwijst de geruchten dat hij Fortuna Sittard verkocht zou hebben aan de Turkse mediamagnaat Acun Ilicali naar het rijk der fabelen.

Vrijdagmiddag circuleerde in Turkse media dat Gün de Sittardse eredivisionist van de hand zou hebben gedaan. "Daar is niets van waar. Ik ben verrast", reageert Gün tegenover L1.

Grappig
Hoe het 'nieuws' de wereld in is geholpen, weet de clubvoorzitter niet. "Het afgelopen uur is in één van de grappigste in mijn leven. Het is echt een stom gerucht", aldus Gün. Volgens verschillende media zou Ilicali, voormalig sportverslaggever maar tegenwoordig een godsvermogen verdienend als internationaal televisieproducent, de club van zijn Turkse landgenoot hebben overgenomen.

Niet aan de orde
Ook algemeen directeur Ivo Pfennings weet, desgevraagd, nergens van. "Ik ben ook al veelvuldig gebeld. Maar ik heb van Isitan niets hierover gehoord. Het is niet aan de orde. Ik ga ervan uit dat als Isitan de club verkoopt, dat 'ie mij dat dan laat weten."

Aanbiedingen geweigerd
Gün geeft aan dat hij ook niet van plan is de club te verkopen. "Ik heb de afgelopen jaren al veel aanbiedingen geweigerd. Mijn toekomst is ook bij Fortuna", aldus de geschoolde econoom.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen