Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna klopt Dordrecht en wint ook derde thuiswedstrijd

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 22:02

Ook de derde thuiswedstrijd van dit seizoen heeft Fortuna Sittard omgezet in een overwinning. De Sittardenaren waren met 3-2 te sterk voor FC Dordrecht.

Al vroeg stonden de Sittardse fans op de banken, maar de treffer van Ferry de Regt werd afgekeurd, omdat hij de doelman hinderde. Ook Djibril Dianessy zag zijn goal geannuleerd. Hij stond buitenspel. Prompt scoorde Dordrecht de 0-1. Een schot van Alvin Vleugels door het midden was Fortuna-keeper Leon ter Wielen te machtig.

Veerkracht
Fortuna kwam op gelijke hoogte door Aziz Khalouta, die binnen kopte, nadat Dianessy de lat raakte. Een door Ter Wielen verkeerd ingeschatte bal bracht de Zuid-Hollanders weer aan de leiding; Jafar Arias scoorde. Opnieuw toonde de thuisploeg veerkracht. Op slag van rust was het weer gelijk. Op aangeven van Khalouta kopte Roald van Hout raak.

Fortuna-aanvaller Roald van Hout (links) in duel met Erol Erdal van FC Dordrecht.
Foto: De Limburger/Ermindo Armino

Wissel Junior
Na rust was goed voetbal ver te zoeken. Fout stapelde zich op fout bij beide elftallen. Totdat een wissel van Fortuna-trainer Ben van Dael wel erg goed uitpakte. Junior Torunarigha, gepasseerd voor de basis, stond koud twee minuten in het veld toen hij – ook al in de lucht – boven zijn tegenstander uit kwam en de winnende binnen knikte.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen