Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna klopt Dordrecht en wint ook derde thuiswedstrijd

Geplaatst opvrijdag 26 augustus 2016 - 22:02

Ook de derde thuiswedstrijd van dit seizoen heeft Fortuna Sittard omgezet in een overwinning. De Sittardenaren waren met 3-2 te sterk voor FC Dordrecht.

Al vroeg stonden de Sittardse fans op de banken, maar de treffer van Ferry de Regt werd afgekeurd, omdat hij de doelman hinderde. Ook Djibril Dianessy zag zijn goal geannuleerd. Hij stond buitenspel. Prompt scoorde Dordrecht de 0-1. Een schot van Alvin Vleugels door het midden was Fortuna-keeper Leon ter Wielen te machtig.

Veerkracht
Fortuna kwam op gelijke hoogte door Aziz Khalouta, die binnen kopte, nadat Dianessy de lat raakte. Een door Ter Wielen verkeerd ingeschatte bal bracht de Zuid-Hollanders weer aan de leiding; Jafar Arias scoorde. Opnieuw toonde de thuisploeg veerkracht. Op slag van rust was het weer gelijk. Op aangeven van Khalouta kopte Roald van Hout raak.

Fortuna-aanvaller Roald van Hout (links) in duel met Erol Erdal van FC Dordrecht.
Foto: De Limburger/Ermindo Armino

Wissel Junior
Na rust was goed voetbal ver te zoeken. Fout stapelde zich op fout bij beide elftallen. Totdat een wissel van Fortuna-trainer Ben van Dael wel erg goed uitpakte. Junior Torunarigha, gepasseerd voor de basis, stond koud twee minuten in het veld toen hij – ook al in de lucht – boven zijn tegenstander uit kwam en de winnende binnen knikte.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen