Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna hoeft vuurwerkboete niet te betalen

Geplaatst opvrijdag 26 juli 2019 - 8:08

Fortuna Sittard hoeft toch geen boete te betalen voor het vuurwerk dat supporters van de club afstaken tijdens de wedstrijd FC Groningen-Fortuna Sittard, half mei.

Voor het vuurwerk op de parkeerplaats en in het uitvak legde de KNVB in eerste instantie een boete op van 7500 euro waarvan 2500 euro voorwaardelijk.

Voorwaardelijk
Dat was de Sittardse club te gortig, reden om de zaak aan te vechten bij de tuchtcommissie van de voetbalbond. Die heeft nu besloten de boete helemaal voorwaardelijk te maken met een proeftijd van een jaar. Gaan supporters in die periode nog een keer over de schreef, dan moet de club het hele bedrag alsnog op tafel leggen.

Op het spel
De wedstrijd in Groningen was de laatste uitwedstrijd van het seizoen voor Fortuna. In de wedstrijd stond er veel op het spel voor de Sittardenaren, omdat in die speelronde de de beslissing viel over degradatie of handhaving in de Eredivisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen