Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna haalt met Jan Wouters 'berg aan ervaring' binnen

Geplaatst opzaterdag 31 juli 2021 - 14:11

Het Utrechts contingent in de technische staf van Fortuna Sittard wordt verder uitgebreid: zeventigvoudig international Jan Wouters gaat de trainersstaf ondersteunen.

“Hij neemt een berg aan ervaring op topniveau met zich mee, als speler en als trainer", licht coach Sjors Ultee toe. "Dat we met Fortuna Sittard gebruik kunnen gaan maken van zijn kennis is van enorme toegevoegde waarde voor ons.”

Utrecht
Ultee kent Wouters nog van hun gezamenlijke periode bij FC Utrecht. Wouters was daar tussen 2009 en 2014 assistent- en hoofdtrainer, Ultee werkte van 2006 tot 2016 bij FC Utrecht als jeugdtrainer en als assistent van de hoofdtrainers Erik ten Hag en Rob Alflen. Alflen is op zijn beurt sinds vorig seizoen al assistent van Ultee bij Fortuna.

Naast de geboren Utrechters Ultee, Aflen en Wouters bestaat Fortuna's trainersstaf verder uit de keeperstrainers Harmen Kuperus en Patrick Creemers, verdedigingstrainer Dominik Vergoossen en spitsentrainer Frank Demouge.

Europees kampioen
Wouters geldt als coryfee in het Nederlands voetbal: hij speelde zeventig interlands en werd in 1988 Europees kampioen met Oranje, en speelde daarnaast ruim 450 wedstrijden in het betaald voetbal, voor FC Utrecht, Ajax, Bayern München en PSV. Als trainer stond hij diverse periodes aan het roer bij Utrecht en werkte hij verder nog bij Ajax, Glasgow Rangers, PSV, Feyenoord en het Turkse Kasimpasa.

Lees ook: Winst en remise voor Fortuna Sittard in oefenduels

Eredivisie
Het nieuwe Eredivisie-seizoen begint voor Fortuna over twee weken met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen