Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna haalt Leroy George binnen

Geplaatst opdinsdag 26 januari 2021 - 13:21

Leroy George heeft tot het eind van dit seizoen een contract getekend bij Fortuna Sittard. Dat meldt de club op de eigen kanalen.

George is een 33-jarige buitenspeler en was al enkele weken op proef in Sittard. Voor de aanvaller betekent het ook een terugkeer naar de Nederlandse velden: “Ik ben blij met de kans om mezelf weer te kunnen laten zien op Eredivisie-niveau", aldus George. "Daar ben ik Fortuna Sittard enorm dankbaar voor. Ik kan niet wachten om een bijdrage te leveren aan de ambities van de club."

Loopbaan
Leroy George speelde eerder in Nederland voor FC Utrecht en NEC. Daarna vertrok de avonturier naar het buitenland, waar zijn carrière hem voerde langs clubs uit Azerbeidzjan, Turkije, Australië, de Verenigde Arabische Emiraten en Jordanië.

Proefperiode
Afgelopen weken dook hij op in Sittard en overtuigde hij de technische leiding: "We hebben de afgelopen weken een goed beeld gekregen van zijn kwaliteiten"" zo laat technisch manager Sjoerd Ars weten. "We halen met hem een ervaren speler in huis, die op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten kan. En hij is topfit, dus kan er meteen staan. Dat is ook wel een fijne bijkomstigheid in deze drukke periode.”

Programma
Dat houdt in dat Leroy George woensdag al zou kunnen spelen in het uitduel met RKC Waalwijk. Zaterdag staat dan het duel met VVV-Venlo op het programma. Beide wedstrijden zijn live te volgen op L1 Radio, vanaf 20:00 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen