Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna gewaarschuwd voor spelen met interimcoach

Geplaatst opvrijdag 27 november 2015 - 22:03

De licentiecommissie van de KNVB heeft Foruna Sittard officieel gewaarschuwd omdat de club na bijna twee maanden nog steeds geen gediplomeerde trainer heeft.

Dat meldt Voetbal International.

Uitstel
Na het ontslag van Peter van Vossen begin oktober kreeg assistent Jeffey Kooistra de opdracht de ploeg te trainen. Kooistra heeft geen trainersdiploma van de KNVB, en daarom kreeg Fortuna vier weken om een nieuwe trainer te vinden die de juiste papieren heeft. Dat lukte niet, waarna de KNVB nog twee weken uitstel gaf.

Edwin Hermans
Op zoek naar een nieuwe trainer richtte de club richtte haar pijlen op Edwin Hermans, maar die liet donderdag weten zijn baan niet op te zeggen voor een contract van zes maanden in Sittard.

Lees ook: Hermans niet de nieuwe trainer van Fortuna

Derby
Vrijdag verstreek de deadline die de KNVB aan Fortuna had gesteld. Kooistra zit in ieder geval maandag nog steeds op de bank, als Fortuna in De Geusselt moet aantreden tegen MVV.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Fortuna krijgt meer tijd voor zoektocht naar trainer
Assistent Kooistra niet verder bij Fortuna
Fortuna Sittard wil doorpakken
oerwoudgeluiden asv de dijk fortuna sittard
Taakstraf en schorsing voor oerwoudgeluidenmaker
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen