Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna gewaarschuwd voor spelen met interimcoach

Geplaatst opvrijdag 27 november 2015 - 22:03

De licentiecommissie van de KNVB heeft Foruna Sittard officieel gewaarschuwd omdat de club na bijna twee maanden nog steeds geen gediplomeerde trainer heeft.

Dat meldt Voetbal International.

Uitstel
Na het ontslag van Peter van Vossen begin oktober kreeg assistent Jeffey Kooistra de opdracht de ploeg te trainen. Kooistra heeft geen trainersdiploma van de KNVB, en daarom kreeg Fortuna vier weken om een nieuwe trainer te vinden die de juiste papieren heeft. Dat lukte niet, waarna de KNVB nog twee weken uitstel gaf.

Edwin Hermans
Op zoek naar een nieuwe trainer richtte de club richtte haar pijlen op Edwin Hermans, maar die liet donderdag weten zijn baan niet op te zeggen voor een contract van zes maanden in Sittard.

Lees ook: Hermans niet de nieuwe trainer van Fortuna

Derby
Vrijdag verstreek de deadline die de KNVB aan Fortuna had gesteld. Kooistra zit in ieder geval maandag nog steeds op de bank, als Fortuna in De Geusselt moet aantreden tegen MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna krijgt meer tijd voor zoektocht naar trainer
Assistent Kooistra niet verder bij Fortuna
Fortuna Sittard wil doorpakken
oerwoudgeluiden asv de dijk fortuna sittard
Taakstraf en schorsing voor oerwoudgeluidenmaker
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen