Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna gewaarschuwd voor spelen met interimcoach

Geplaatst opvrijdag 27 november 2015 - 22:03

De licentiecommissie van de KNVB heeft Foruna Sittard officieel gewaarschuwd omdat de club na bijna twee maanden nog steeds geen gediplomeerde trainer heeft.

Dat meldt Voetbal International.

Uitstel
Na het ontslag van Peter van Vossen begin oktober kreeg assistent Jeffey Kooistra de opdracht de ploeg te trainen. Kooistra heeft geen trainersdiploma van de KNVB, en daarom kreeg Fortuna vier weken om een nieuwe trainer te vinden die de juiste papieren heeft. Dat lukte niet, waarna de KNVB nog twee weken uitstel gaf.

Edwin Hermans
Op zoek naar een nieuwe trainer richtte de club richtte haar pijlen op Edwin Hermans, maar die liet donderdag weten zijn baan niet op te zeggen voor een contract van zes maanden in Sittard.

Lees ook: Hermans niet de nieuwe trainer van Fortuna

Derby
Vrijdag verstreek de deadline die de KNVB aan Fortuna had gesteld. Kooistra zit in ieder geval maandag nog steeds op de bank, als Fortuna in De Geusselt moet aantreden tegen MVV.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna krijgt meer tijd voor zoektocht naar trainer
Assistent Kooistra niet verder bij Fortuna
Fortuna Sittard wil doorpakken
oerwoudgeluiden asv de dijk fortuna sittard
Taakstraf en schorsing voor oerwoudgeluidenmaker
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen