Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-fans moeten 23 januari vrijhouden voor kwartfinale

Geplaatst opmaandag 24 december 2018 - 15:31

Fortuna Sittard moet op 23 januari naar Rotterdam afreizen. Dan kruisen de Sittardenaren de degens met Feyenoord in de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker.

De wedstrijd wordt die dag in De Kuip gespeeld om 20:45 uur.

Kwartfinale
Zaterdagavond kwam de ploeg uit de havenstad als tegenstander van de Sittardenaren uit de bus gerold bij de bekerloting. En dat betekent een redelijk zware loting voor de ploeg van trainersduo Kevin Hofland en René Eijer.

Lees ook: Fortuna treft Feyenoord in kwartfinale bekertoernooi

Revanche
Fortuna won vorige week zaterdag in de competitie nog verrassend van de Rotterdammers (2-0). Feyenoord kan zich in het bekertoernooi revancheren tegen de promovendus.

Programma
Ajax ontvangt sc Heerenveen, AZ speelt in Alkmaar tegen Vitesse en FC Twente neemt het voor eigen publiek op tegen Willem II.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen