Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna via Excelsior op weg naar Sparta

Geplaatst opvrijdag 12 februari 2021 - 17:09

Doordat Fortuna Sittard zaterdagmiddag in plaats van zaterdagavond aantreedt tegen Sparta, gaat de planning van de club op de schop.

De spelers en staf stapten vrijdagmiddag al in de bus naar Rotterdam. En voordat Fortuna naar het Kasteel van Sparta trekt, is de club eerst te gast bij een andere club uit de havenstad.

Indoor
Het is behelpen voor de Limburgse clubs deze week. Doordat veel velden onbespeelbaar zijn, koos Fortuna Sittard ervoor indoor te trainen in Duitsland. MVV opteerde al voor een soortgelijke oplossing in Eijsden. Beide clubs zagen bovendien het aanvangstijdstip van hun uitwedstrijd dit weekend verschoven worden. Nu worden Sparta-Fortuna én De Graafschap-MVV allebei zaterdag om 14:15 uur gespeeld.

Elfde en twaalfde
Op de ranglijst is het verschil tussen nummer elf Fortuna en nummer twaalf Sparta klein. De Sittardenaren hebben twee punten meer, al moet daarbij worden aangetekend dat Sparta een duel minder speelde doordat de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo zondag niet doorging. In januari won Sparta bovendien in Sittard met 0-1.

De wedstrijd is zaterdag vanaf 14:15 uur live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen