Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna en MVV winnen eerste duels van 2018

Geplaatst opzaterdag 6 januari 2018 - 17:12

MVV en Fortuna hebben zaterdag hun oefenduels tegen amateurclubs winnend afgesloten.

Het was voor beide ploegen het eerste duel van het nieuwe jaar. De sterrendragers versloegen in de eigen Geusselt BVV Barendrecht met 2-0. Fortuna won met 2-1 van Patro Eisden Maaslandse Selectie. Dat duel werd afgewerkt op sportpark Suestra in Susteren.

Rake kopbal
Fortuna kwam in de eerste helft op achterstand. Na een uur spelen zorgde Finn Stokkers met een rake kopbal ervoor dat de stand weer gelijk was. Pas twee minuten voor het einde besliste Semedo het duel in het voordeel van de Fortunezen.

Foto: Niels van Renen

Geklungel
De eindstand bij het oefenduel van MVV tegen de amateurs uit Zuid-Holland werd al bij rust bereikt. Vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong na geklungel achterin bij Barendrecht. Koen Kostons kon zodoende vrij binnenschieten. Vlak voor rust verdubbelde aanvoerder Pieter Nys de Maastrichtse voorsprong. Daarna werd er niet meer gescoord.

Foto: Publiciteitsvisie / Frank Kerbusch
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Heb je een speciale dag voor de boeg?

Staat er iets spannend te gebeuren? Of ben je gewoon jarig? Of wil je iemand anders een hart onder de riem steken?

Schakel dan de L1 ochtendshow van L1 Radio in voor 'het geluid van je dag.' Maarten en Tim zoeken de perfecte muziek bij jouw verhaal en laten je stralen op de radio!

Geef je op voor het Het geluid van je Dag!
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen