Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna en MVV winnen eerste duels van 2018

Geplaatst opzaterdag 6 januari 2018 - 17:12

MVV en Fortuna hebben zaterdag hun oefenduels tegen amateurclubs winnend afgesloten.

Het was voor beide ploegen het eerste duel van het nieuwe jaar. De sterrendragers versloegen in de eigen Geusselt BVV Barendrecht met 2-0. Fortuna won met 2-1 van Patro Eisden Maaslandse Selectie. Dat duel werd afgewerkt op sportpark Suestra in Susteren.

Rake kopbal
Fortuna kwam in de eerste helft op achterstand. Na een uur spelen zorgde Finn Stokkers met een rake kopbal ervoor dat de stand weer gelijk was. Pas twee minuten voor het einde besliste Semedo het duel in het voordeel van de Fortunezen.

Foto: Niels van Renen

Geklungel
De eindstand bij het oefenduel van MVV tegen de amateurs uit Zuid-Holland werd al bij rust bereikt. Vroeg in de wedstrijd kwam de thuisploeg op voorsprong na geklungel achterin bij Barendrecht. Koen Kostons kon zodoende vrij binnenschieten. Vlak voor rust verdubbelde aanvoerder Pieter Nys de Maastrichtse voorsprong. Daarna werd er niet meer gescoord.

Foto: Publiciteitsvisie / Frank Kerbusch
Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen