Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-doelman Koselev op weg naar Japan

Geplaatst opmaandag 1 maart 2021 - 10:25

De Japanse club Jubilo Iwata heeft de komst van doelman Alexei Koselev aangekondigd. Op Twitter laat de club, dat uitkomt op het tweede niveau, weten dat het contract ondertekend wordt na een medische test in Japan.

De keeper was lange tijd eerste keus in het team van Fortuna maar dat veranderde in oktober toen Yanick van Osch zijn plek overnam in het team.

Velthuizen
Toch komt het vertrek van Koselev op een onhandig moment. Eerste doelman Van Osch is nog herstellende van een blessure. En daarom werd afgelopen week de ervaren Piet Velthuizen aangetrokken. De 34-jarige doelman viel bij zijn debuut voor Fortuna Sittard halverwege de eerste helft uit met een hamstringblessure. En toen moest trainer Ultee tóch terugvallen op de Moldavische doelman.

Japan
Fortuna Sittard wil graag meewerken aan een transfer. Het contract van de 27-jarige doelman loopt namelijk komende zomer af en zo kan Fortuna toch nog de nodige tonnen bijschrijven. Voorlopig blijft Kosolev nog wel in Sittard. Japan zit vooralsnog in lockdown waardoor hij nog niet naar naar zijn nieuwe club kan afreizen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen