Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-doelman keert terug op oude nest

Geplaatst opmaandag 15 juni 2020 - 13:27

Keeper Azbe Jug speelt vanaf het aankomende seizoen voor NK Maribor.

De Sloveense keeper, wiens contract bij Fortuna Sittard deze zomer afloopt, keert daarmee terug bij de club waar hij zijn carrière begon. Hij tekent in zijn vaderland een contract tot 2024.

Bekerduels
Jug doorliep de jeugdopleiding van de vijftienvoudig kampioen van Slovenië en belandde vervolgens via NK Interblock, het Franse Girondins de Bordeaux en het Portugese Sporting in de winter van 2019 in Sittard. Hij kwam tot twee officiële optredens voor Fortuna: de gewonnen bekerduels dit seizoen tegen ADO Den Haag en PEC Zwolle.

Niet verlengd
Fortuna besloot het aflopende contract van Jug niet te verlengen. De geel-groenen hebben zich in de tussentijd versterkt met een nieuwe doelman. Yannick van Osch komt over van PSV en moet de back-up voor eerste keeper Alexei Koselev gaan worden.

Lees ook: Fortuna legt sluitpost Van Osch voor twee seizoenen vast

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen