Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-coach keek vol afschuw naar acrobatisch feestje Ciss

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 19:47

Fortuna-coach Sjors Ultee geloofde zijn ogen niet toen hij Amadou Ciss zag juichen toen hij in de blessuretijd de 2-3 had gescoord. De aanvaller maakte een flikflak en een salto.

"Vol afschuw en ongeloof gekeken naar Ciss", zei de oefenmeester na afloop tegen Fox Sports.

Blessuretijd
Ver in de blessuretijd van het duel tegen FC Twente scoorde de Senegalees de 2-3 voor de Sittardenaren. Hij vierde dit op bijzonder acrobatische wijze, terwijl zijn ploeg nog steeds op achterstand stond.

Lees ook: Fortuna in eigen huis onderuit tegen promovendus FC Twente

Schandalig
Ultee kon het staaltje acrobatiek niet waarderen. "Ik vind het schandalig dat hij deze keuze maakt", zegt de trainer. Er volgen geen sancties voor Ciss. "Maar ik heb in de kleedkamer wel duidelijk gemaakt hoe ik er over denk."

Domme fouten
Volgens de coach heeft zijn ploeg veel fouten gemaakt, terwijl Fortuna een groot deel van de wedstrijd met een man meer op het veld stond. "Uiteindelijk werd het maar 2-3. We hebben veel domme fouten en verkeerde keuzes gemaakt."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen