Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-coach keek vol afschuw naar acrobatisch feestje Ciss

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 19:47

Fortuna-coach Sjors Ultee geloofde zijn ogen niet toen hij Amadou Ciss zag juichen toen hij in de blessuretijd de 2-3 had gescoord. De aanvaller maakte een flikflak en een salto.

"Vol afschuw en ongeloof gekeken naar Ciss", zei de oefenmeester na afloop tegen Fox Sports.

Blessuretijd
Ver in de blessuretijd van het duel tegen FC Twente scoorde de Senegalees de 2-3 voor de Sittardenaren. Hij vierde dit op bijzonder acrobatische wijze, terwijl zijn ploeg nog steeds op achterstand stond.

Lees ook: Fortuna in eigen huis onderuit tegen promovendus FC Twente

Schandalig
Ultee kon het staaltje acrobatiek niet waarderen. "Ik vind het schandalig dat hij deze keuze maakt", zegt de trainer. Er volgen geen sancties voor Ciss. "Maar ik heb in de kleedkamer wel duidelijk gemaakt hoe ik er over denk."

Domme fouten
Volgens de coach heeft zijn ploeg veel fouten gemaakt, terwijl Fortuna een groot deel van de wedstrijd met een man meer op het veld stond. "Uiteindelijk werd het maar 2-3. We hebben veel domme fouten en verkeerde keuzes gemaakt."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen