Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna-coach Eijer: 'Er stond een team tegen Feyenoord'

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 12:00

Fortuna Sittard is woensdagavond door Feyenoord uitgeschakeld in het bekertoernooi. Ondanks de nederlaag zag trainer René Eijer toch positieve dingen.

"Er stond weer een team, zoals we Fortuna kennen van voor de winterstop", zei de oefenmeester na afloop tegen L1.

Geen stunt
De Fortunezen konden woensdagavond niet voor een bekerstunt zorgen tegen Feyenoord. In De Kuip werden de Sittardenaren met 4-1 verslagen.

Lees ook: Koning Koșelev moet hoofd buigen voor Van Persie

Strijd
Natuurlijk had Eijer liever gezien dat zijn ploeg de halve finale had bereikt. "Ik had de uitslag natuurlijk liever andersom gezien", zegt hij. "Maar uit een wedstrijd moet je altijd positieve dingen halen." De trainer zag dat zijn ploeg veel strijd leverde.

Video: L1

Geflatteerde zege
Volgens middenvelder Mark Diemers was het een geflatteerde zege. "We hebben de eerste helft goede kansen gehad, waar je er zeker twee van moet inschieten." Diemers is van mening dat de promovendus heeft laten zien over een goed team te beschikken.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen