Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-coach Eijer: 'Er stond een team tegen Feyenoord'

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 12:00

Fortuna Sittard is woensdagavond door Feyenoord uitgeschakeld in het bekertoernooi. Ondanks de nederlaag zag trainer René Eijer toch positieve dingen.

"Er stond weer een team, zoals we Fortuna kennen van voor de winterstop", zei de oefenmeester na afloop tegen L1.

Geen stunt
De Fortunezen konden woensdagavond niet voor een bekerstunt zorgen tegen Feyenoord. In De Kuip werden de Sittardenaren met 4-1 verslagen.

Lees ook: Koning Koșelev moet hoofd buigen voor Van Persie

Strijd
Natuurlijk had Eijer liever gezien dat zijn ploeg de halve finale had bereikt. "Ik had de uitslag natuurlijk liever andersom gezien", zegt hij. "Maar uit een wedstrijd moet je altijd positieve dingen halen." De trainer zag dat zijn ploeg veel strijd leverde.

Video: L1

Geflatteerde zege
Volgens middenvelder Mark Diemers was het een geflatteerde zege. "We hebben de eerste helft goede kansen gehad, waar je er zeker twee van moet inschieten." Diemers is van mening dat de promovendus heeft laten zien over een goed team te beschikken.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen