Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna-coach Ben van Dael rekent op getergd Telstar

Geplaatst opvrijdag 12 augustus 2016 - 7:01

Fortuna Sittard is gewaarschuwd als het vrijdagavond om 20:00 uur in Velsen-Zuid aantreedt tegen Telstar.

De Witte Leeuwen verloren afgelopen maandag hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen RKC met 1-0.

Geprikkeld
"Die zullen dus geprikkeld zijn en wat goed willen maken", voorspelt Fortuna-trainer Ben van Dael, die zelf naar Waalwijk toog om de tegenstander te peilen.

Haalbaar
Alle reden voor Fortuna om goed bij de les te zijn vanavond. „Maar als wij gewoon ons normale werk doen, is er bij Telstar zeker wat te halen.” Jordie Briels kan daar vanwege zijn rode kaart tegen Achilles ’29 en de daaruit volgende schorsing geen bijdrage aan leveren. Behalve de geblesseerde Jorrit Smeets is volgens Van Dael iedereen fit en beschikbaar.

Aanwinsten
Wel is nog niet helemaal zeker of de nieuwe aanwinsten, spits Djibril Dianessy en linksback Stefan Askovski, vanavond het veld op mogen. De benodigde formaliteiten daarvoor waren volgens de club gisteren nog niet allemaal afgehandeld.

Lees ook: 'Ik ben hier niet voor plek 15'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Ben van Dael drie jaar trainer bij Fortuna Sittard
Strijdend Fortuna verliest van Jong PSV
Fortuna contracteert middenvelder Okan Kurt
Jordie Briels één jaar langer bij Fortuna
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen