Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Fortuna-coach Ben van Dael rekent op getergd Telstar

Geplaatst opvrijdag 12 augustus 2016 - 7:01

Fortuna Sittard is gewaarschuwd als het vrijdagavond om 20:00 uur in Velsen-Zuid aantreedt tegen Telstar.

De Witte Leeuwen verloren afgelopen maandag hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen RKC met 1-0.

Geprikkeld
"Die zullen dus geprikkeld zijn en wat goed willen maken", voorspelt Fortuna-trainer Ben van Dael, die zelf naar Waalwijk toog om de tegenstander te peilen.

Haalbaar
Alle reden voor Fortuna om goed bij de les te zijn vanavond. „Maar als wij gewoon ons normale werk doen, is er bij Telstar zeker wat te halen.” Jordie Briels kan daar vanwege zijn rode kaart tegen Achilles ’29 en de daaruit volgende schorsing geen bijdrage aan leveren. Behalve de geblesseerde Jorrit Smeets is volgens Van Dael iedereen fit en beschikbaar.

Aanwinsten
Wel is nog niet helemaal zeker of de nieuwe aanwinsten, spits Djibril Dianessy en linksback Stefan Askovski, vanavond het veld op mogen. De benodigde formaliteiten daarvoor waren volgens de club gisteren nog niet allemaal afgehandeld.

Lees ook: 'Ik ben hier niet voor plek 15'

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Ben van Dael drie jaar trainer bij Fortuna Sittard
Strijdend Fortuna verliest van Jong PSV
Fortuna contracteert middenvelder Okan Kurt
Jordie Briels één jaar langer bij Fortuna
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen