Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna blij met eerste competitiezege: 'Voelt lekker'

Geplaatst opzondag 6 oktober 2019 - 18:56

Fortuna Sittard heeft zondagmiddag tegen topclub Feyenoord de eerste competitiezege geboekt. De Sittardenaren zijn blij met deze stunt.

"Het voelt lekker", zei coach Sjors Ultee na afloop tegen L1.

Progressie
De oefenmeester zag de afgelopen weken progressie bij zijn team. Helaas voor Fortuna bleven de resultaten tegen Ajax en Vitesse uit. "Het spel ging echt vooruit, maar niet anderhalf uur lang. Nu konden we anderhalf uur lang strijden."

Vechtwedstrijd
Fortuna was met 4-2 te sterk voor de club uit de havenstad. Volgens Mark Diemers was het een échte 'vechtwedstrijd'. "Iedereen heeft de longen uit zijn lijf gerend. Hier kunnen we wel mee door", aldus de middenvelder.

Jorrit Smeets was ook zeer te spreken over de verrichte arbeid van zijn ploeg. "We hebben keihard gewerkt", zei Smeets.

Lees ook: Fortuna stunt in eigen huis tegen Feyenoord

Video: L1
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen