Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna bevestigt komst Udinese-middenvelder

Geplaatst opdonderdag 24 januari 2019 - 17:32

Fortuna Sittard heeft de komst van Andrija Balic bevestigd. De middenvelder van Udinese Calcio maakt het seizoen op huurbasis af in Sittard.

De naam Balic zwermde al enige tijd rond in Sittard, maar de geel groenen bevestigden donderdag pas de komst van de 21-jarige Kroaat.

Lees ook: 'Kroaat maakt seizoen af bij Fortuna Sittard'

Buitenkansjes
Sjoerd Ars is overtuigd van de nieuwe aanwinst. "Dit zijn de buitenkansjes waar je naar op zoek bent als club", zegt de technisch manager op de clubsite. De speler kan op het middenveld op meerdere plekken uit de voeten. Ars bestempelt de jongeling zelfs als één van de grotere talenten van Kroatië.

Tweede spoor
Balic zegt blij te zijn met zijn tijdelijke verblijf in Sittard. De talentvolle Kroaat raakte in zijn periode bij Udinese Calcio geblesseerd en kwam daarna bij de nieuwe trainer op het tweede spoor terecht.

De Kroatische jeugdinternational staat nog tot medio 2020 onder contract bij de huidige nummer vijftien van de Serie A, het hoogste niveau in Italië.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen