Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-baas Gün: 'Echte uitdaging start volgende week'

Geplaatst opzaterdag 28 april 2018 - 22:30

Fortuna Sittard-voorzitter Isitan Gün kon zijn geluk niet op na het veiligstellen van promotie naar de Eredivisie.

"De club is van een bijna-dood opgestaan. Voor mij is dit een van de meest opmerkelijke ommekeren ooit in de voetbalwereld", zei de Turk voor de camera van FOX Sports.

Stabiel
Gün wil van Fortuna een stabiele Eredivisie-club maken. Er is volgens hem nog een hoop werk aan de winkel. "We zullen stappen moeten maken, ook op de jeugdafdeling. De echte uitdaging start volgende week. Maar nu is het tijd voor feest."

Lees ook: Uitbundig Sittard viert feest na promotie

Trainersduo
De clubvoorzitter liet doorschemeren dat hij verder wil met het trainersduo Claudio Braga – Kevin Hofland, die in januari het stokje overnamen van Sunday Oliseh. "We hebben daar nog niet over gesproken, maar met hen zullen we na volgende week in gesprek gaan", bevestigde Gün.

Oud-voorzitter
Ook oud-voorzitter Wil Meijers is natuurlijk dolblij met de promotie, al kreeg hij de wedstrijd niet helemaal mee.

De huldiging van Fortuna Sittard is maandagavond vanaf 18:30 uur live te zien op L1 TV en via 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen