Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor avontuur in VS

Geplaatst opzaterdag 23 januari 2016 - 21:07

Fortuna-aanvaller Tim Janssen kiest voor een avontuur in Amerika. De Eindhovenaar tekent een contract voor één seizoen bij Oklahoma City Energy FC.

Die club, die pas twee jaar actief is, komt uit in de Western Conference van de United Soccer League. Het contract van Janssen bij Fortuna dat doorliep tot het einde van dit seizoen is vrijdag ontbonden.

Stage
De 29-jarige Jansen liep al enkele weken stage bij de Amerikaanse club.

Blessureleed
Janssen kwam in juli vorig jaar over van De Graafschap naar Fortuna Sittard. Door blessureleed speelde hij slechts 5 keer in de hoofdmacht van de Sittardenaren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna: Voorn transfervrij, Janssen tekent contract
Fortuna-speler Tim Janssen is erbij in Oss
Roel Janssen ontbreekt bij Fortuna Sittard
ANP
Fortuna Sittard haalt Tim Janssen binnen
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen