Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna: 'Aantijgingen Oliseh bedoeld als rookgordijn'

Geplaatst opwoensdag 21 maart 2018 - 15:54

Fortuna Sittard heeft er alle vertrouwen in dat de arbitragezaak tussen de club en de op non-actief gezette coach Sunday Oliseh tot een goed einde komt, schrijft zij op haar site.

De op non-actief gestelde trainer spande de zaak aan om een terugkeer af te dwingen als trainer bij de Sittardse club.

Lees ook: Fortuna en Oliseh wachten af: uitspraak binnen vier weken

Volgens Fortuna liet de arbitragecommissie van de KNVB dinsdag al doorschemeren dat de kans klein is dat Oliseh weer als oefenmeester op het veld in Sittard zal staan.

Illegale praktijken
De coach en zijn advocaat betichtten de club van illegale praktijken en wezen daarbij onder meer op zwart geld.

Lees ook: Oliseh: 'Eigenaar Fortuna bemoeide zich met opstelling'

"De aantijgingen, met name die over de illegale praktijken, zijn allemaal bedoeld als rookgordijn, om af te leiden van de kern van deze arbitragezaak: de door meneer Oliseh gewenste terugkeer en het ontoelaatbaar handelen in zijn functie als hoofdtrainer die dit in de weg staat. Dat lijkt zoals gezegd een gepasseerd station", reageert Fortuna-voorzitter Isitan Gün.

Boven water
Volgens Gün kwamen Oliseh en zijn raadsvrouw met aantijgingen op tafel die de club met bewijs kon weerleggen. Hij is ervan overtuigd dat als Fortuna illegaal bezig was geweest, dat dit allang boven water was gekomen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen