Overslaan en naar de inhoud gaan

Fortuna: 'Aantijgingen Oliseh bedoeld als rookgordijn'

Geplaatst opwoensdag 21 maart 2018 - 15:54

Fortuna Sittard heeft er alle vertrouwen in dat de arbitragezaak tussen de club en de op non-actief gezette coach Sunday Oliseh tot een goed einde komt, schrijft zij op haar site.

De op non-actief gestelde trainer spande de zaak aan om een terugkeer af te dwingen als trainer bij de Sittardse club.

Lees ook: Fortuna en Oliseh wachten af: uitspraak binnen vier weken

Volgens Fortuna liet de arbitragecommissie van de KNVB dinsdag al doorschemeren dat de kans klein is dat Oliseh weer als oefenmeester op het veld in Sittard zal staan.

Illegale praktijken
De coach en zijn advocaat betichtten de club van illegale praktijken en wezen daarbij onder meer op zwart geld.

Lees ook: Oliseh: 'Eigenaar Fortuna bemoeide zich met opstelling'

"De aantijgingen, met name die over de illegale praktijken, zijn allemaal bedoeld als rookgordijn, om af te leiden van de kern van deze arbitragezaak: de door meneer Oliseh gewenste terugkeer en het ontoelaatbaar handelen in zijn functie als hoofdtrainer die dit in de weg staat. Dat lijkt zoals gezegd een gepasseerd station", reageert Fortuna-voorzitter Isitan Gün.

Boven water
Volgens Gün kwamen Oliseh en zijn raadsvrouw met aantijgingen op tafel die de club met bewijs kon weerleggen. Hij is ervan overtuigd dat als Fortuna illegaal bezig was geweest, dat dit allang boven water was gekomen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen