Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse schade bij aanrijding op N280 bij Kelpen-Olper

Geplaatst opzaterdag 13 februari 2021 - 13:21

Bij een ongeluk op de N280 tussen Kelpen-Oler en Weert zijn zaterdag twee auto's zwaar beschadigd geraakt.

De inzittenden kwamen met de schrik vrij, meldt nieuwssite Weert de Gekste.

Carpoolplaats
Zaterdagochtend rond 10:00 uur ging het mis op de kruising ter hoogte van de carpoolplaats bij de Kelperbrug. Een van de twee voertuigen moest uitwijken waardoor de twee auto's tegen elkaar botsten. Door de klap botste een van de auto's tegen een lantaarnpaal. Uit voorzorg kwam een rapid responder van de ambulancedienst ter plekke om de slachtoffers te controleren. Maar zij hoefden niet mee naar het ziekenhuis.

De beschadigde auto's zijn afgesleept door een berger. De politie kwam ter plekke om het verkeer in goede banen te leiden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen