Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse politie-inzet in Middelaar om inbreker aan te houden

Geplaatst opzaterdag 8 mei 2021 - 7:15

Een inbreker is in de nacht van vrijdag op zaterdag op heterdaad betrapt toen hij met spullen van de rechtmatige eigenaar een woning uit wandelde in Middelaar.

De bewoner van het huis belde zelf de politie omdat hij vreemde geluiden in huis had gehoord.

Forse inzet
Terwijl de bewoner zich verstopte, kwam de politie met verschillende wagens poolshoogte nemen. Ook agenten van het korps Brabant-Oost assisteerden daarbij. Ook werd een politiehelikopter opgeroepen om vanuit de lucht de situatie in de gaten te houden.

Beet!
Terwijl de politiewagens op tactische plaatsen rond de woning postten, hielden agenten het huis nauwlettend in de gaten. Niet veel later werd een man gezien die de woning uit kwam. Hij had spullen van de eigenaar bij zich. Uit het onderzoek bleek dat er inderdaad was ingebroken in de woning.

De inbreker is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen