Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse politie-inzet in Middelaar om inbreker aan te houden

Geplaatst opzaterdag 8 mei 2021 - 7:15

Een inbreker is in de nacht van vrijdag op zaterdag op heterdaad betrapt toen hij met spullen van de rechtmatige eigenaar een woning uit wandelde in Middelaar.

De bewoner van het huis belde zelf de politie omdat hij vreemde geluiden in huis had gehoord.

Forse inzet
Terwijl de bewoner zich verstopte, kwam de politie met verschillende wagens poolshoogte nemen. Ook agenten van het korps Brabant-Oost assisteerden daarbij. Ook werd een politiehelikopter opgeroepen om vanuit de lucht de situatie in de gaten te houden.

Beet!
Terwijl de politiewagens op tactische plaatsen rond de woning postten, hielden agenten het huis nauwlettend in de gaten. Niet veel later werd een man gezien die de woning uit kwam. Hij had spullen van de eigenaar bij zich. Uit het onderzoek bleek dat er inderdaad was ingebroken in de woning.

De inbreker is voor verder onderzoek naar het politiebureau gebracht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen