Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse nederlaag Lions tegen titelverdediger: 26-35

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:42

OCI-Lions is in de tweede wedstrijd van het BENE-League-seizoen tegen de eerste nederlaag aangelopen. Titelverdediger Achilles Bocholt gaf de Sittardenaren in eigen huis een draai om de oren: 26-35

De formatie van Christoph Jauernik was het seizoen begonnen met een derbyoverwinning op Herpertz Bevo, maar kon die klinkende zege dinsdag geen passend vervolg geven tegen de regerend kampioen.

Langszij
Lions begon degelijk aan het duel. Tot 4-4 ging de score gelijk op, maar mede door enkele goede saves van goalie Luuk Hoiting pakte de thuisploeg een 7-4 voorsprong. Lions begon vervolgens echter zelf kansen te missen en zag de Belgische opponent nog voor rust langszij komen. Sterker nog, Bocholt ging na een sterk slot in de eerste helft met een voorsprong de rust in: 12-15.

Stevige marge
Ook na de pauze had Bocholt het vizier op scherp staan en bouwde het een stevige marge op, want Lions werd al snel met een 13-19 achterstand geconfronteerd. De Sittardenaren probeerden de achterstand te verkleinen, maar het ontbrak de ploeg van Christoph Jauernik aan efficiëntie in de afronding. De score liep alleen maar verder op. Uiteindelijk stond er een 26-35 eindstand op het bord.

Zaterdag speelt Lions de volgende competitiewedstrijd. De ploeg gaat dan op bezoek bij Initia Hasselt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen