Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse nederlaag Lions tegen titelverdediger: 26-35

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:42

OCI-Lions is in de tweede wedstrijd van het BENE-League-seizoen tegen de eerste nederlaag aangelopen. Titelverdediger Achilles Bocholt gaf de Sittardenaren in eigen huis een draai om de oren: 26-35

De formatie van Christoph Jauernik was het seizoen begonnen met een derbyoverwinning op Herpertz Bevo, maar kon die klinkende zege dinsdag geen passend vervolg geven tegen de regerend kampioen.

Langszij
Lions begon degelijk aan het duel. Tot 4-4 ging de score gelijk op, maar mede door enkele goede saves van goalie Luuk Hoiting pakte de thuisploeg een 7-4 voorsprong. Lions begon vervolgens echter zelf kansen te missen en zag de Belgische opponent nog voor rust langszij komen. Sterker nog, Bocholt ging na een sterk slot in de eerste helft met een voorsprong de rust in: 12-15.

Stevige marge
Ook na de pauze had Bocholt het vizier op scherp staan en bouwde het een stevige marge op, want Lions werd al snel met een 13-19 achterstand geconfronteerd. De Sittardenaren probeerden de achterstand te verkleinen, maar het ontbrak de ploeg van Christoph Jauernik aan efficiëntie in de afronding. De score liep alleen maar verder op. Uiteindelijk stond er een 26-35 eindstand op het bord.

Zaterdag speelt Lions de volgende competitiewedstrijd. De ploeg gaat dan op bezoek bij Initia Hasselt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen