Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse nederlaag Lions tegen titelverdediger: 26-35

Geplaatst opdinsdag 10 september 2019 - 21:42

OCI-Lions is in de tweede wedstrijd van het BENE-League-seizoen tegen de eerste nederlaag aangelopen. Titelverdediger Achilles Bocholt gaf de Sittardenaren in eigen huis een draai om de oren: 26-35

De formatie van Christoph Jauernik was het seizoen begonnen met een derbyoverwinning op Herpertz Bevo, maar kon die klinkende zege dinsdag geen passend vervolg geven tegen de regerend kampioen.

Langszij
Lions begon degelijk aan het duel. Tot 4-4 ging de score gelijk op, maar mede door enkele goede saves van goalie Luuk Hoiting pakte de thuisploeg een 7-4 voorsprong. Lions begon vervolgens echter zelf kansen te missen en zag de Belgische opponent nog voor rust langszij komen. Sterker nog, Bocholt ging na een sterk slot in de eerste helft met een voorsprong de rust in: 12-15.

Stevige marge
Ook na de pauze had Bocholt het vizier op scherp staan en bouwde het een stevige marge op, want Lions werd al snel met een 13-19 achterstand geconfronteerd. De Sittardenaren probeerden de achterstand te verkleinen, maar het ontbrak de ploeg van Christoph Jauernik aan efficiƫntie in de afronding. De score liep alleen maar verder op. Uiteindelijk stond er een 26-35 eindstand op het bord.

Zaterdag speelt Lions de volgende competitiewedstrijd. De ploeg gaat dan op bezoek bij Initia Hasselt.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen