Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse file op A73 na botsing tussen meerdere auto's

Geplaatst opdinsdag 18 december 2018 - 17:54

Op de A73 ter hoogte van Blerick zijn dinsdagmiddag meerdere auto's op elkaar gebotst. Het ongeluk zorgde voor een lange file tijdens de avondspits.

Het ging rond 17:45 uur mis in zuidelijke richting. Volgens ooggetuigen kwamen zeker drie voertuigen met elkaar in botsing. Een van de wagens zou op de vangrail geklapt zijn.

Rijstroken dicht
Meerdere hulpdiensten rukten uit vanwege de aanrijding. Er zou zeker één gewonde zijn gevallen. Meer informatie over het ongeval is door de hulpdiensten niet gegeven.

Vanwege de aanrijding werden twee rijstroken een tijd afgesloten. Dat leverde flinke vertraging op in de avondspits. Automobilisten liepen op het hoogtepunt een uur vertraging op.

Bekijk hier de actuele situatie op de Limburgse wegen.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen