Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 16:20

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

De 44-jarige man werd in augustus 2017 in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel.

20.000 euro
Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom heeft de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Durven te delen
"Door het beschikbaar stellen van een hoge beloning hoopt het Openbaar Ministerie mensen die informatie hebben, maar deze niet willen of durven te delen, te overtuigen dit uit belang voor de oplossing van de zaak toch te delen", aldus de politie.

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Gestolen auto
De politie meldt dat inmiddels duidelijk is dat de bij de liquidatie gebruikte Volkswagen Caddy tussen 8 en 10 juli 2017 is gestolen in Zoetermeer en vervolgens is achtergelaten in Amersfoort in de nacht van 22 augustus 2017. Daarom worden ook op de regionale zenders in die regio's opsporingsberichten uitgezonden.

Stilgelegd
Het onderzoek naar de moord op Kemal Zengin werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee! Online Limburgs Schuttersfeest (OLS) krijgt tweede editie

De succesvolle eerste editie van het Online Limburgs Schuttersfeest krijgt een vervolg. Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. Dankzij de gratis app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen