Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 16:20

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

De 44-jarige man werd in augustus 2017 in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel.

20.000 euro
Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom heeft de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Durven te delen
"Door het beschikbaar stellen van een hoge beloning hoopt het Openbaar Ministerie mensen die informatie hebben, maar deze niet willen of durven te delen, te overtuigen dit uit belang voor de oplossing van de zaak toch te delen", aldus de politie.

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Gestolen auto
De politie meldt dat inmiddels duidelijk is dat de bij de liquidatie gebruikte Volkswagen Caddy tussen 8 en 10 juli 2017 is gestolen in Zoetermeer en vervolgens is achtergelaten in Amersfoort in de nacht van 22 augustus 2017. Daarom worden ook op de regionale zenders in die regio's opsporingsberichten uitgezonden.

Stilgelegd
Het onderzoek naar de moord op Kemal Zengin werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen