Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 16:20

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

De 44-jarige man werd in augustus 2017 in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel.

20.000 euro
Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom heeft de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Durven te delen
"Door het beschikbaar stellen van een hoge beloning hoopt het Openbaar Ministerie mensen die informatie hebben, maar deze niet willen of durven te delen, te overtuigen dit uit belang voor de oplossing van de zaak toch te delen", aldus de politie.

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Gestolen auto
De politie meldt dat inmiddels duidelijk is dat de bij de liquidatie gebruikte Volkswagen Caddy tussen 8 en 10 juli 2017 is gestolen in Zoetermeer en vervolgens is achtergelaten in Amersfoort in de nacht van 22 augustus 2017. Daarom worden ook op de regionale zenders in die regio's opsporingsberichten uitgezonden.

Stilgelegd
Het onderzoek naar de moord op Kemal Zengin werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen