Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 16:20

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

De 44-jarige man werd in augustus 2017 in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel.

20.000 euro
Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom heeft de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Durven te delen
"Door het beschikbaar stellen van een hoge beloning hoopt het Openbaar Ministerie mensen die informatie hebben, maar deze niet willen of durven te delen, te overtuigen dit uit belang voor de oplossing van de zaak toch te delen", aldus de politie.

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Gestolen auto
De politie meldt dat inmiddels duidelijk is dat de bij de liquidatie gebruikte Volkswagen Caddy tussen 8 en 10 juli 2017 is gestolen in Zoetermeer en vervolgens is achtergelaten in Amersfoort in de nacht van 22 augustus 2017. Daarom worden ook op de regionale zenders in die regio's opsporingsberichten uitgezonden.

Stilgelegd
Het onderzoek naar de moord op Kemal Zengin werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen