Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip in zaak liquidatie Blerick

Geplaatst opmaandag 23 april 2018 - 16:20

Justitie looft een forse beloning uit voor de gouden tip in de zaak rond de moord op Kemal Zengin.

De 44-jarige man werd in augustus 2017 in Blerick geliquideerd voor zijn huis aan de Klingerbergsingel.

20.000 euro
Er is nog altijd geen verdachte opgepakt in deze zaak. Daarom heeft de hoofdofficier van justitie een beloning uitgeloofd van 20.000 euro voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van een of meerdere verdachten.

Lees ook: Stille tocht trekt ruim driehonderd mensen in Blerick

Durven te delen
"Door het beschikbaar stellen van een hoge beloning hoopt het Openbaar Ministerie mensen die informatie hebben, maar deze niet willen of durven te delen, te overtuigen dit uit belang voor de oplossing van de zaak toch te delen", aldus de politie.

In Opsporing Verzocht wordt dinsdagavond een uitgebreide reconstructie getoond van deze zaak. In het programma worden onder andere bewakingsbeelden getoond.

Lees ook: Politie doet opnieuw onderzoek naar moord op Zengin

Gestolen auto
De politie meldt dat inmiddels duidelijk is dat de bij de liquidatie gebruikte Volkswagen Caddy tussen 8 en 10 juli 2017 is gestolen in Zoetermeer en vervolgens is achtergelaten in Amersfoort in de nacht van 22 augustus 2017. Daarom worden ook op de regionale zenders in die regio's opsporingsberichten uitgezonden.

Stilgelegd
Het onderzoek naar de moord op Kemal Zengin werd enkele maanden na zijn dood stilgelegd, omdat de politie vanwege andere zaken niet genoeg mensen had. Dat leidde tot woede bij de nabestaanden. In maart maakte de politie bekend dat het onderzoek weer werd opgepakt.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen