Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip brand ijzerhandel Haelen

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 13:34

De eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf in Haelen waar woensdagochtend brand uitbrak, looft een beloning van 25.000 euro uit voor de gouden tip die naar de daders leidt.

Dat zegt Jozef Verhoeven tegen L1.

Grote brand
In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder andere twee wielerkranen, een vrachtwagen en een auto op het terrein aan de Jagersweg in lichterlaaie. De loods bleef gespaard. De politie liet eerder al weten dat het vanwege verdenkingen een onderzoek start naar de zeer grote brand.

Lees ook: Zeer grote brand bij ijzerhandel: politie start onderzoek

Molotovcocktail
De gedupeerde eigenaar zegt verder dat de daders haarscherp zijn vastgelegd op bewakingsbeelden. Volgens Verhoeven is daarop te zien hoe er molotovcocktails worden gegooid en hoe er met jerrycans wordt gesjouwd.

Lees ook: Brand ijzerhandel: 'Voertuigen besprenkeld met vloeistof'

Roermond
Woensdag heeft er ook nog brand gewoed bij metaalrecyclingsbedrijven Roermond en Heerlen. Volgens de politie is er geen verband tussen de branden.

Foto: 1Limburg

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen