Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip brand ijzerhandel Haelen

Geplaatst opwoensdag 24 oktober 2018 - 13:34

De eigenaar van het metaalrecyclingsbedrijf in Haelen waar woensdagochtend brand uitbrak, looft een beloning van 25.000 euro uit voor de gouden tip die naar de daders leidt.

Dat zegt Jozef Verhoeven tegen L1.

Grote brand
In de nacht van dinsdag op woensdag stonden onder andere twee wielerkranen, een vrachtwagen en een auto op het terrein aan de Jagersweg in lichterlaaie. De loods bleef gespaard. De politie liet eerder al weten dat het vanwege verdenkingen een onderzoek start naar de zeer grote brand.

Lees ook: Zeer grote brand bij ijzerhandel: politie start onderzoek

Molotovcocktail
De gedupeerde eigenaar zegt verder dat de daders haarscherp zijn vastgelegd op bewakingsbeelden. Volgens Verhoeven is daarop te zien hoe er molotovcocktails worden gegooid en hoe er met jerrycans wordt gesjouwd.

Lees ook: Brand ijzerhandel: 'Voertuigen besprenkeld met vloeistof'

Roermond
Woensdag heeft er ook nog brand gewoed bij metaalrecyclingsbedrijven Roermond en Heerlen. Volgens de politie is er geen verband tussen de branden.

Foto: 1Limburg

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen