Overslaan en naar de inhoud gaan

Forse beloning voor gouden tip bedrijfsbrand Panningen

Geplaatst opdinsdag 5 februari 2019 - 17:45

Recherchebureau Vullers looft een beloning van 10.000 euro uit voor de tip die leidt naar de aanstichters van een brand in Panningen, afgelopen najaar.

Bij die brand in september brandde een bedrijvenverzamelgebouw helemaal uit. Vijf bedrijven werden getroffen.

Mogelijk brandstichting
Enkele gedupeerden schakelden meteen na de brand privédetective John Vullers in, die al snel met het sterke vermoeden kwam dat de brand was aangestoken. De privérechercheur deelde zijn informatie met de politie, die een maand na de brand toegaf dat er inderdaad mogelijk opzet in het spel was.

Lees ook: Politie erkent mogelijke brandstichting Panningen

Het onderzoek ligt sindsdien stil. Voor Vullers is dat reden om nu een beloning in het vooruitzicht te stellen voor de gouden tip die leidt tot oplossing van de zaak.

Tweede brand
De brand woedde op hetzelfde terrein als waar dinsdagmorgen een lampenfabriek in de as werd gelegd. Volgens de privérechercheur staat die brand los van de beloning. Ook kan hij niet vertellen of er een relatie is tussen de twee branden.

Lees ook: Grote brand legt lampenfabriek Panningen in de as

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen